Ce este Social Media Marketing?

Social media marketing se referă la procesul de obținere a traficului sau atenția prin intermediul site-urilor de social media.
Social media în sine este un termen general pentru site-urile care pot oferi radical diferite acțiuni sociale. De exemplu, Twitter este un site social conceput pentru a lăsa oamenii să împărtășească mesaje scurte sau “actualizări” cu alții.

Facebook, în contrast este un site de social networking care permite actualizări de partajare, fotografii, evenimente care unește și o varietate de alte activități, in general interactiune intre prieteni sau terte parti

Ce beneficii poate obtine afacerea mea prin promovarea in canalele de social media?

Social media marketing este foarte utila afacerii dumneavoastra online prin interactiunea care se creaza intre dumneavoastra, produsele sau serviciile pe care oferiti si aceasta vasta retea de oameni care se afla pe aceste canale de social media, practic poate fi o piata nelimitata si cu valori incomnsurabile pt afacerea voastra.

Cele mai important canale de social media sunt:
Facebook, Google Plus, Twitter, Linkedin, Youtube, Pinterest, Instagram

Ce includ serviciile noastre de social media?

Crearea si implementarea a acestor canale de social media si conectarea lor la website-ul vostru.

Cum se poate realiza?

Prin interactiunea si redirectionarea celor interesati in produsele sau serviciile voastre pe website-ul sau magazinul vostru online sau direct catre afacerea dumneavoastra.

Cat costa Crearea, Implementarea si Promovarea in canalele de Social Media?

Costurile pentru pachetele pentru serviciile de social media depind de bugetul alocat pentru acestora si de obiectivele pe care doriti sa le obtineti.

Realizam si implementam pentru voi diferite strategii de social media orientate pe achizitia de clienti 

Pentru o oferta personalizata, ne puteti solicita gratuit prin formularul de mai jos sau sa ne contactati la 0733.260.970

     

    Our Score
    Click to rate this post!
    [Total: 0 Average: 0]
    Translate »