Crearea, Realizarea , Publicarea si Monitorizarea  Anunturilor la Google Adwords

AdWords (Google AdWords) este un serviciu de publicitate prin Google pentru cei care au afaceri personale sau firme, care doresc să afișeze anunțuri pe Google și rețeaua sa de publicitate. Programul AdWords permite companiilor să stabilească un buget pentru publicitate și să plătească epntru trafic targetat doar atunci când se fac clic pe anunțurile respective. Serviciul de anunțuri este în mare măsură axat pe cuvinte cheie targetate pe un volum de cautari zilnice, saptamanale sau lunare.

Pentru a face advertising pe Google Adwords si anunturile voastre sa apara in reteaua Google, este necesar sa aveti un buget zilnic. Pe baza acestui buget veti receptiona trafic pe siteul vostru.

Cum lucreaza Prompt Digital cu tine si cu Google Adwords?

In functie de bugetul tau, Prompt Digital iti creaza, realizeaza, implementeaza si monitorizeaza campaniile de la Google Adwords si in reteaua Adwords.

Mai exact iti putem seta campaniile pe ce pozitie doresti in Google. Dispunem de strategia corecta, ca in functie de bugetul vostru ca anuntul dumneavoastra sa apara pe pozitia nr 1 in pagina numarul 1 in Google!

Cum lucram?
Prompt digital percepe un comision pentru crearea contului, realizarea, administrarea si monitorizarea campaniilor voastre.

Practicam preturi mari?
Nu, nu practicam preturi mari. Prompt digital ofera preturi corecte pe crearea si administrarea campaniilor personalizate de la Google Adwords.

Cat costa?
Depinde de bugetul pe care il dispuneti, dar cel mai corect este sa ne contactati si sa va facem o oferta de promovare pe Google Adwords personalizata, pe bugetul si afacerea ta?

Preturi incepand de la 400 RON – Creare, Administrare, Monitorizare, Raportare campanie de la Google Adwords

KPI vs ROI

In cat timp livram o campanie de Google Adwords?

Din clipa crearii contului si stabilirii bugetului zilnic, saptamanal sau lunar, livram orice campanie de Google Adwords in mai putin de 3 ore!

Pentru oferta personalizata puteti folosi numarul numarul nostru de telefon 0730.656.166 sau  completati formularul de contact.

Our Score
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Translate »