PROMOVARE WEBSITE SAU MAGAZIN ONLINE

Aveti deja un website sau un magazin online dar nu apare la cautari?

Un website nepromovat este sortit esecului. Milioane de website-uri apar zilnic dar dispar la fel de repede. Motivul? Nu sunt Promovate sau nu sunt promovate suficient de bine.
Ce este promovare online?
Promovarea online este un proces aproape continuu, care iti ajuta site-ul sa apara la cautari in Google si in alte motoare de cautare.
Scopul promovarii este de a genera trafic pe website.
Traficul poate fi de 2 feluri: Organic sau cu Plata
1.Traficul organic inseamna optimizarea codului, SEO On Page si Off Page si alti factori, care sa ti creasca popularitatea site-ului, este un proces continuu si pe termen lung fara de care site-ul dumneavoastra nu are sanse sa genereze trafic si implicit sa si atinga scopul si obiectivele
2. Traficul cu plata, bazat pe un buget zilnic, saptamanal, lunar si pe baza caruia site-ul dumneavoastra primeste instant trafic targetat poate fi o solutie optima prin care sansele dumneavoastra ca site-ul sa si atinga scopul si obiectivele cresc semnificativ.
Noi oferim ambele tipuri de servicii, organic si cu plata.
Pentru a va face o cotatie de pret corecta, ne puteti contacta la 0730.656.166, oferim consultatie gratuita si in functie de aceasta consultatie vom stabili de comun acord cea mai buna varianta si colaborare pentru site-ul dumneavoastra.

 

PROMOVARE WEBSITE SAU MAGAZIN ONLINE
5 (100%) 13 votes