PROMOVARE MAGAZIN ONLINE SI ORICE TIP DE WEBSITE

AVETI   UN MAGAZIN ONLINE SAU UN WEBSITE DAR NU AVETI REZULTATELE ASTEPTATE?

MOTIVELE POT FI URMATOARELE IAR NOI VA OFERIM SOLUTIILE EFICIENTE:

 

 

 

 

 

 

 

 

Un magazin online sau website, nepromovat este sortit esecului.

Milioane de website-uri apar zilnic dar dispar la fel de repede. Motivul? Nu sunt promovate sau nu sunt promovate eficient.

Ce este promovare online?

Promovarea online este un proces aproape continuu, care iti ajuta site-ul sa apara la cautari in Google si in alte motoare de cautare.

Scopul promovarii, optimizarii site-ului sau magazinului online, este de a genera trafic pe website.

Acest trafic poate fi convertibil sau nu.

Convertibil atunci cand site-ul face vanzari, conversii si cel neconvertibil atunci cand traficul generat si continutul de pe site-ul dumneavoastra nu este relevant pentru utilizatori, ceea ce duce la lipsa de vanzari sau conversii.

Traficul poate fi de 2 feluri:

Organic sau cu Plata

1.Traficul organic inseamna optimizarea codului, SEO On Page si Off Page (link building) si alti factori, care sa ti creasca popularitatea site-ului, este un proces continuu si pe termen lung fara de care site-ul dumneavoastra nu are sanse sa genereze trafic si implicit sa si atinga scopul si obiectivele

2. Traficul cu plata, bazat pe un buget zilnic, saptamanal, lunar si pe baza caruia site-ul dumneavoastra primeste instant trafic targetat poate fi o solutie optima prin care sansele dumneavoastra ca site-ul sa si atinga scopul si obiectivele cresc semnificativ.

Noi oferim ambele tipuri de servicii, organic si cu plata.

Pentru traficul cu plata, pentru crearea , administrarea campaniilor de la Google Adwords sau Facebook business, percepem un comision de 15% din totalul bugetului pentru campanii.

Pentru a va face o cotatie de pret corecta proiectului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati  la 0733.260.970.

Oferim consultatie gratuita si in functie de aceasta consultatie si de un audit gratuit al site-ului, vom stabili de comun acord cea mai buna varianta de colaborare pentru proiectul dumneavoastra si pentru a avea rezultatele dorite.

In general suntem dispusi negocierii si adaptarii bugetului clientului.

PROMOVARE MAGAZIN ONLINE SI ORICE TIP DE WEBSITE
5 (100%) 13 votes