SUNTETI POSESORUL UNUI MAGAZIN ONLINE SAU AL UNUI WEBSITE DAR NU AVETI REZULTATELE ESTIMATE?
MOTIVELE POT FI URMATOARELE IAR NOI VA OFERIM SOLUTIILE EFICIENTE:

Un magazin online sau website, nepromovat este sortit esecului.

Milioane de website-uri apar zilnic dar dispar la fel de repede. Motivul? Nu sunt promovate sau nu sunt promovate eficient.

Ce este promovarea online?

Promovarea online este un proces aproape continuu, care iti ajuta site-ul sa apara la cautari in Google si in alte motoare de cautare.

Scopul promovarii, optimizarii site-ului sau magazinului online, este de a genera trafic relevant pe website.

Acest trafic poate fi convertibil sau nu.

Convertibil atunci cand site-ul face vanzari, conversii si cel neconvertibil atunci cand traficul generat si continutul de pe site-ul dumneavoastra nu este relevant pentru utilizatori, ceea ce duce la lipsa de vanzari sau conversii.

CONTENT IS IS THE KING – QUALITY IS THE QUEEN

Traficul poate fi de 2 feluri:#

Organic sau cu Plata

1.Traficul organic inseamna optimizarea codului, SEO On Page si Off Page (link building) si alti factori, care sa ti creasca popularitatea site-ului, este un proces continuu si pe termen lung fara de care site-ul dumneavoastra nu are sanse sa genereze trafic si implicit sa si atinga scopul si obiectivele

2. Traficul cu plata, bazat pe un buget zilnic, saptamanal, lunar si pe baza caruia site-ul dumneavoastra primeste instant trafic targetat poate fi o solutie optima prin care sansele dumneavoastra ca site-ul sa si atinga scopul si obiectivele cresc semnificativ.

Noi oferim ambele tipuri de servicii, organic si cu plata.

Pentru traficul cu plata, pentru crearea , administrarea campaniilor de la Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Linkedin Ads, percepem un comision lunar din totalul bugetului pentru campanii.

Pe baza unei consultatii gratuite vom stabili de comun acord cea mai buna varianta de colaborare pentru proiectul dumneavoastra si pentru a obtine rezultatele dorite.

Suntem flexibili si dispusi negocierii!

Contact rapid 0733260970

Our Score
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]
Translate »