Cu totii stim cat de necesara este prezenta online pentru o afacere, pentru imaginea personala fie sa intercationam cu prietenii.
Pornind de la aceasta idee noi realizam website-uri personale, website-uri pentru afaceri, website-uri prin care sa va promovati imaginea sau sa va expuneti online orice tip de proiect din orice categorie.
Ce tipuri de website-uri realizam?:
Bloguri, forumuri, website-uri de prezentare a afacerii, magazine online prin care sa va vindeti produsele, cu alte cuvinte noi realizam orice tip de website-uri bazate pe obiectivele tale personale sau obiectivele afacerii.

Cum lucram?
Spune-ne despre proiectul tau si noi iti oferim consultanta gratuita pentru realizarea acestuia.

Cat costa?
Prompt Digital ofera Servicii de Creare Site cu preturi incepand de la 500RON

Preturile difera in functie de complexitatea proiectului. Fiecare proiect este unic si necesita un anumit buget.
Suntem flexibili si incercam sa ne adaptam bugetului clientului livrand solutii si proiecte de calitate, eficiente, in timp si in buget

In cat timp livram un proiect?

Putem livra proiecte in cateva zile sau saptamani, depinde de complexitatea proiectului. Pentru a va spune cu exacitate timpul de executie al proiectului va rugam sa ne contactati, oferim consultanta gratuita.

Cum livram proiectul?

Inainte de a incepe crearea website-ului noi formulam un contract iar pe baza acestui contract si a tematicii website-ului tau, noi il realizam si livram.

Ce contine contractul?

Contractul contine detalii formulate de noi si agreate de ambele parti, in general concentrate pe ceea ce livram clientului.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati la adresa de email:

contact@promptdigital.ro

Tel: 0730656166