CREARE, PROMOVARE, ADMINISTRARE RECLAME CU PLATA PE FACEBOOK SI INSTAGRAM CU REZULTATE RAPIDE

De ce sa folosim reclamele Facebook?

Creare reclame cu plata de la Facebook

Toate tipurile de reclame de la Facebook si Instagram sunt sunt reclame plătite, concepute și publicate de către afaceri pentru a se adresa utilizatorilor cei mai importanți pentru ele.

Prompt Digital creează campanii cu anumite scopuri, pe care le numim obiective de publicitate, și creează reclame în cadrul acelor campanii pentru a încerca să-și atinga obiectivele.

De exemplu, o afacere poate crea o campanie deoarece dorește să crească numărul de vizitatori ai site-ului său web. Atunci când creează reclame în cadrul campaniei respective, va alege imagini, text și o audiență care consideră că va conduce la creșterea numărului de vizitatori.

In functie de bugetul alocat si pe baza obiectivelor tale, reclamele create si administrare de noi pe Facebook si Instagram (pentru afacerea ta, website-ul tau, magazinul tau online , pentru serviciile sau produsele pe care le oferi) pot fi vizualizate de milioane de utilizatori e pe platforma avand efectul scontat

Ce oferim?

Oferim soluții pentru publicitate pentru toți utilizatorii, indiferent de nivelurile lor de experiență iar prin generarea de conversii si  de rapoarte pentru reclamele d-voastra, va fi usor de inteles performanta acestora

Deasemenea pentru ca reclamele tale pentru a fi vizualizate de cat mai multi utilizatori, ti le  putem afisa reclamele peste tot pe Facebook, Instagram, în Audience Network și în Messenger.

creare reclame pe facebook si instagram

Cu ajutorul opțiunilor suplimentare pentru dispozitive mobile sau desktop, îți vom prezenta reclamele pe toate dispozitivele folosite de audiența ta.

In cat timp livrati una sau mai multe campanii?

Livram campaniile in timp rapid si prioritar pentru client

Cat costa?

Depinde de bugetul pe care doriti sa-l alocati si perioada de timp in care campania sau campaniile se vor desfasura.

Daca campaniile vor rula pe o perioada de timp mai indelungata se poate opta pentru un abonament lunar insa pentru o cotatie corecta sau consultatie gratuita, ne puteti contacta  la numarul de telefon: 0733260970

 

 

Our Score
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4]
Translate »