Pagina Dedicata companiei Voltech Energy SRL Specialisti in Energie Regenerabila

Ce anume da valoare unui website?
February 24, 2017
Ce indica afisarile in reteaua Google Adwords?
March 12, 2017
Show all

Pagina Dedicata companiei Voltech Energy SRL Specialisti in Energie Regenerabila

Cine suntem?

Voltech Romania face parte dintr-un grup de companii care ofera solutii profesioniste  de inalta calitate in domeniul energiei alternative ”regenerabile”-sisteme fotovoltaice, sisteme solare pentru apa calda menajera, turbine eoliene,iluminat cu Led-  si solutii in domeniul instalatiilor industriale de incalzire- racire a apei si stingerea incendiilor.

Odata cu intrarea pe piata din Romania venim cu un plus de transparenta si incredere pe care dorim sa o  transmitem clientilor nostri prin implementarea de solutii ce aduc cu adevarat economia, confortul si siguranta in casele Dumneavoastra.

Fiind formati dintr-o echipa tanara de profesionisti,cu vaste cunostinte in domeniul energiei regenerabile ,dornici de performanta in domeniul nostru si preocupati de mediul inconjurator in care traim noi si semenii nostri oferim:

  • Consultanta in alegerea  solutii optime tinad cont  ca raportul pret/calitate sa fie in favoarea Dumneavoastra;

 

Finantare-  nu intotdeauna nevoia ta corespunde cu bugetul alocat,de aceea oferim posibilitate finantarii solutiei dorite.Ne implicam activ in obtinerea finantarii si pentru implementarea unor ferme/parcuri fotovoltaice;

 

Echipamente pe care le importam de la cei mai importanti producatori la nivel national si international;

 

Implementare a  solutiilor cu ajutorul unei echipe  tehnice  caracterizate printr-o vasta experienta pe domeniu si un profesionalism desavarsit;

 

Mentenenanta  si o echipa dedicata sa-ti raspunda oricand intrebarilor tale privind exploatarea sistemului sau a solutiei implementate.

Voltech -Panouri Solare

Am implementat peste  1500  de sisteme termo solare-panouri solare-  la persoane fizice si agentii economici din toate judetele tarii,si am reusit sa le aducem  intotdeauna un plus valoare activitatii  economice desfasurate sau spatiului locativ. Ne-am implicat activ in promovarea si implementarea Programul Casa Verde pentru clientii nostri din 5 judete.

Voltech Fotovoltaic

Am  implementat sisteme fotovoltaice in toate judetele tarii  incepand de la solutii  pentru iluminat si alimentat consumatorii casnici   pana la alimentarea integrala a consumului de energie electrica pentru  agentii economici.

Munca noastra nu s-a limitat doar  la atat, ci am cautat sa oferim si  solutii la cheie si  in domeniul  injectie in retea, a parcurilor fotovoltaice, si ne  mandrim cu realizari noastre din acest  moment.

Voltech Eolian

Am reusit   sa tragem o linie clara fata de competitorii nostri si sa recomandam clientii nostri  , ajutandu-ne de datele si masuratorile  zonale, solutii care implica generatoare eoliene doar acolo unde se merita  din punct de vedere al productiei corelat cu nevoia de consum.

Voltech LED

Ne implicam proactiv in  gasire de solutii care reduc la jumatate consumul de curent electric prin promovarea noilor tehnologii  pe LED  in randul agentilor economici si a  persoanelor fizice  pentru ca intotdeauna  pornim de la ideea ca economie putem face doar daca analizam direct comportamentul nostru de consum si  al echipamentelor  pe care le folosim. Facem intotdeauna un management al costurilor  clientilor nostri inainte de a recomanda o aplicatie. Deviza noastra  pe acest domeniu este :

Reduceti consumul cu 80%  folosind noua tehnologie –Tehnologia LED!

Scopul nostru este  sa devenim reperul   de netagaduit pe acest domeniu  al energiei regenerabile si sa  fim intotdeauna in primul flanc in promovarea noilor tehnologii!

Pagina Dedicata companiei Voltech Energy SRL Specialisti in Energie Regenerabila
5 (100%) 14 votes
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube