Idei pentru crearea continutului pentru website sau blog

Idei pentru crearea continutului pe website sau blog
De cele mai multe ori, crearea continutului pe site poate fi o activitate dificila. Daca sunteti pur si simplu in pana de idei, acest articol va prezinta cateva idei inspirationale.
Puteti scrie un “ghid al incepatorului” legat de domenul dumneavoastra de activitate. Acestea sunt foarte populare printre utilizatori.
Incepeti o campanie de tipul “poza zilei/saptamaniii” sau “cantecul/citatul/filmul zilei”. Este foarte atractiv pentru cititori, si vor vizita site-ul de fiecare data cand apare ceva nou.
Obtineti marturii favorabile de la clientii dumneavoastra, aceastea se dovedesc a fi extrem de utile pentru a creste popularitatea si credibilitatea site-ului sau blogului. Vizitatorii sunt foarte interesati sa afle ce spun ceilalti clienti despre serviciile sau continutul pe care dumneavoastra il oferiti.
Folositi-va de chestionare pentru a obtine un feedback bun de la cititori.
Incepeti o cercetare online pentru a vedea ce domenii sau subiecte sunt populare, si apoi scrieti despre ele. Mentineti subiectele care au legatura cu produsele si serviciile dumneavoastra.
Adaugati o rubrica de “Intrebari Frecvente” (FAQ – Frequenty Asked Questions). Astfel puteti sa raspundeti la intrebarile vizitatorilor chiar inainte ca acestia sa le puna!
Imprumutati grafice sau videoclipuri informative de la alti utilizatori ( de exemplu de pe Youtube) care au legatura cu domeniul in care sunteti activ. Insa, aveti mare grija sa aveti permisiunea celor care le-au creat.
Participati la un eveniment care are legatura cu afacearea dumneavoastra. Scrieti despre aceasta experienta pe site-ul sau blog-ul dumneavoastra.
Vorbiti cu prieteni si cunostinte. Pot avea intotdeauna idei bune!
Includeti o rubrica de stiri pe pagina dumneavoastra. Acestea pot fi stiri internationale legate de domeniu sau pot fi chiar stiri legate de business-ul dumneavoastra. Distribuiti realizarile majore companiei ( de exemplu, un articol despre al 1000-lea client al companiei, sau cum a evoluat afacerea in ultimul an). Nu uitati sa multumiti intotdeauna celor care va citesc sau va folosesc serviciile.