Cum sa incepem o afacere online cu Prompt Digital?

Idei pentru crearea continutului pentru website sau blog
February 19, 2017
Show all

Cum sa incepem o afacere online cu Prompt Digital?

Beneficiile unei afaceri online sunt multiple! In general totul incepe cu idee care transpusa pe hartie incepe sa aiba forma si sa se dezvolte, venind cu alte idei peste ideea de baza. La fel au inceput fondatorii de la Google, Facebook si alte platforme digitale de succes in spatele carora se afla antreprenori de succes.
Da, intr-adevar vorbim despre antreprenoriat si ceea ce reprezinta el. Avem oare cu totii acest spirit antreprenorial sau doar o parte dinntre noi avem acele idei si aptitudini care ne ajuta sa transpunem ideile in practica?
Ce ne diferentiaza de oamenii care au success? Lipsa de ambitie, de motivatie, lipsa unui scop clar in viata sau educatia in sensul antreprenorial? Personal cred ca ambele, desi am vazut si am citit studii de caz despre oameni cu abilitati de lideri si fara studii, da ati citit bine, iar multi dintre aceasta categorie au avut success datorita peresverentei si inspiratiei de care au dat dovada in afacerea lor.
Exista un proverb: ceea ce trimiti catre univers se intoarce inapoi!
Concluzia: cu un minim de cunostinte oricine poate avea afacerea lui traditionala sau digitala cu conditia sa aiba un buget bine definit, un plan de afaceri si sa stie sa-si administreze bine acest buget pana ce afacerea devine un success si incepe sa creeze independenta finaciara.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Pentru ca suntem o companie digitala am sa mut discutia in acest sens si am sa va simplific lucrurile in ceea ce priveste o afacere digitala.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Cum putem incepe o afacere digitala si de ce anume avem nevoie, pe intelesul tuturor?
  1. Avem nevoie de o idee cu obiective clare, de exemplu: vreau un magazin online in care sa vand bijuterii, haine, parfumuri sau altceva
Cum pot face acest magazin online, cum se incepe? Ce resurse si unelte am nevoie pentr a avea afacerea digitala, online?
Aveti nevoie de un domeniu de website, de exemplu: www.promptdigital.ro , care se poate cumpara pe perioade de timp sau pe viata. Preturile si providerii de domenii sunt o prezenta activa pe piata digitala din Romania. Noi va putem ajuta in acest sens sa obtineti un domeniu bun la un pret bun.
Aveti nevoie de crearea unui website pe o nisa specifica, prompt digital company, adica noi oferim solutii multiple pt crearea unui website intr-un mod profesionist, daca sunteti interesat puteti sa ne contactati pentru consultanta gratuita si pentru o oferta personalizata aici pe pagina de Contact
In clipa in care website-ul este creat aveti nevoie de un hosting, adica de gazduire, locul in care website-ul dumneavoastra este gazduit si pentru care costurile sunt lunare, trimiestriale sau anuale. Prompt Digital Company SRL ofera gratis pentru clienti 1 an de zile Hosting gratis iar dupa 1 an de zile va ajutam sa obtineti preturi foarte scazute prin noi si de la partnerii nostrii.
Am ajuns la utlimul pas: avem domeniu (adresa de website), avem website-ul creat, avem si serverul, websiteul vostru este vizibil pe internet dar nu este promovat!
Promovarea unui website este de doua feluri, OnPage si Off Page sau Advertising cu plata sau fara plata.
Onpage can website-ul este optimizat pe anumite cuvinte cheie bine definite care sa reprezinte afacerea voastra si care sa trimita trafic pe website atunci cand acesta este optimizat corespunzator si pentru care nu se plateste la Google si advertisingul cu plata la care se plateste la Google pentru a aparea in motoarele de cautare.
Aceste tipuri de promovare sunt extrem de complexe, necesita timp si efort sustinut pentru a avea rezultatele scontate.
Prompt digital ofera solutii complete de marketing digital,  de creare website si implementare de strategii de marketing digital.
Cat costa sa am afacerea mea digitala cu Prompt Digital Romania?
Preturile diferea de un buget la altul, de la un proiect la altul si dupa cum stiti fiecare proiect este unic in felul lui dar ne straduim sa fim flexibili in relatia cu clientii si sa oferim servicii de calitate.
In cat timp Prompt Digital livreaza proiectul sau afacerea mea digitala, online?
Suntem o echipa eficienta si ne straduim sa livram clientilor nostrii in buget si in timp proiectul dar ca si idee poate dura intre cateva zile, saptamana sau saptamani, depinde de complexitatea proiectului.
Pentru o oferta personalizata si consultanta digitala si de marketing gratuita, va rog sa ne contactati la:
contact@promptdigital.ro
In curand va vom tine la curent cu noi informatii despre afacerile online, marketing-ul digital, serviciile de promovare Onpage si Offpage, SEO si multe alte articole interesante.
Va multumim!

 

Cum sa incepem o afacere online cu Prompt Digital?
5 (100%) 6 votes
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube