Cum funcționează Google?

Cum funcționează Google?

Motoarele de căutare precum Google urmăresc legăturile. Ele urmează link-uri de la o pagină web la alta. Google constă dintr-un crawler, un index și un algoritm. Crawlerul Google urmărește legăturile de pe web. Acesta rulează pe internet 24/7 și salvează versiunea HTML a tuturor paginilor într-o bază de date gigantică, numită index. Acest index este actualizat dacă crawlerul Google revine din nou de site-ul dvs. web și găsește pagini Web noi sau revizuite. Noua versiune a acestei pagini este salvată. În funcție de traficul de pe site-ul dvs. și de numărul de modificări pe care le faceți pe site-ul dvs., crawlerele Google se găsesc mai mult sau mai puțin frecvent.

Pentru ca Google să știe de existența site-ului dvs., mai întâi trebuie să existe un link de pe un alt site – unul care se află deja în index – pe site-ul dvs. Dacă crawlerele urmează acea legătură, aceasta va duce la prima sesiune de crawler și prima dată când site-ul dvs. este salvat în index. De atunci, site-ul dvs. Web ar putea apărea în rezultatele căutării Google insa exista multi factori care influenteaza aparitia si vizibilitatea site-ul dvs in Google.

Prompt Digital ofera servicii de creare, realizare, dezvoltare, administrare, mentenanta, promovare, optimizare (SEO OnPage) website-uri la preturi incepand de la 500 RON

Garantam vizibilitatea site-ului tau in Google

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati la adresa de email:

contact@promptdigital.ro

Tel: 0730656166

Cum funcționează Google?
5 (100%) 8 votes
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube